11 oktober, 2009

"Dit is toch niet werken?!"

Vorige week mocht Dain voor Odette 'werken'. Er was een fotoshoot gepland in een bejaardenhuis. Dain mocht 1 van de kleinkinderen spelen. Ik had hem uitgelegd dat hij ging werken en daarmee centjes zou verdienen. In de hoop dat hij dan goed zou luisteren en zijn best zou doen.

Naarmate de dag van de shoot dichterbij kwam werd hij toch een beetje zenuwachtig. Hij vroeg nog even snel aan Odette of zij hem wel ging leren wat hij moest doen want, zo ga hij toe, hij wist eigenlijk helemaal niet hoe je moet werken!

Op de grote dag zelf was hij gelukkig vrij meegaand. Hij stal de show met zijn vrolijke gebabbel (waardoor het minder erg was dat hij niet de hele tijd wilde lachen op de foto, haha). Tot grote hilariteit van de andere aanwezigen vroeg hij tijdens het fotograferen steeds of hij al aan het werk was en of hij al geld had verdiend. Na afloop zei hij: "Maar dit was toch niet werken, dit was gewoon op de foto gaan!"


1 reacties, klik hier:

Jessica van Es zei

Ahh wat schattig zeg! Hij is zoo grappig had er zwaar de P in dat hij normaal moest doen op Jens z'n feestje en toen paul vroeg wat is er zei hij: ïk moet even nadenken"!!! groetjes jessica