15 januari, 2007

Champagne & Noorderslag!

Zo wij hebben net een echt Martin&Ellen weekendje achter de rug. Heerlijk met zijn tweetjes vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag! Niet dat we het met die kleine niet leuk vinden hoor maar af en toe een weekendje samen zijn is ook wel eens lekker.
Vrijdagavond begon ons weekendje met een uitje van VBK (werk van Mart). Eerst een champagne proeverij en daarna zelf koken (onder begeleiding van een topkok) en natuurlijk lekker eten. de lokatie was trouwens top, supermooi pand aan het Lange Voorhout in Den Haag. Helemaal goed.
Zaterdagochtend vertrokken richting Groningen. Eerst even rondgekeken in de stad en daarna door naar nicht Nienke. 's Avonds gezellig met zijn drietjes een pizza gegeten in een restaurantje en daarna door naar Noorderslag festival (met dank aan neef Peter voor de kaartjes!!!!). Echt een heel goed festival met topacts: Room Eleven, El Pino & The Volunteers, Johan, Coparck, Alamo Race Track etc etc. Wat vooral opviel was dat het erg goed georganiseerd was; geen lange rijen, geen gedoe, goede acts en vooral gewoon heel relaxed! Als laatste gekeken naar een voor ons tot dan toe onbekende dame: Marike Jager. Wat een topper, echt heerlijke muziek maakt zij. Een goede afsluiter dus en volgend jaar gaan we zeker weer!

1 reacties, klik hier:

Martin zei

Het was inderdaad een heerlijk weekend zo! :D