21 januari, 2007

80's 'verantwoord'

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Het lang verwachte weekendje weg met Simone. En met lang verwacht bedoel ik ook echt lang verwacht want ik heb het haar reeds in augustus kado gedaan ... schaam schaam!
Eind van de middag vertrokken we richting Amsterdam. Naar hotel Arena (manlief had liever gezien dat het hotel de Kuip had geheten uiteraard...)... Het hotel ziet er op het eerste gezicht geweldig uit. Mooie lobby, goed restaurant, leuke hippe bar en zelfs een club erbij. Helaas valt het dan ook wel een beetje tegen als we de deur van onze kamer open doen... Zoals Simone zei: het lijkt wel een kamer uit de vrouwenvleugel. Maar zelfs die zagen er in mijn herinnering gezelliger uit...
Maar goed dat mocht de pret niet drukken. We knalden een kurk tegen het plafond (en dat gaf niks want het zag er toch al niet uit) en dronken op een leuke avond. En dat is het zeker geworden. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant, 3-gangen genieten! Daarna terug naar de kamer; omkleden, make-uppen, relaxen etc. Als snel stonden Mariska en Leonie (die kwamen helemaal uit D-H rijden) voor de deur en zijn we richting bar vertrokken. Na een uurtje bar-hangen werd het tijd voor een dansje en zijn we richting de club vertrokken. Eighties verantwoord heette het feestje...tja 80's was het, maar verantwoord??? Onzettend gelachen met de meiden en pas rond zessen na een hele avond dansen mijn hoofdkussen weer geraakt!
De volgende dag nog even de stad in, hoewel we allebei nogal brak waren...Veel koffie deed wonderen en we hebben de dag nog goed volgemaakt.
Zeker voor herhaling vatbaar zo'n avondje dansen, toch meiden???

0 reacties, klik hier: