14 november, 2007

Ries kan goed tekenen!

Dain was in zijn nopjes afgelopen vrijdag. Mandy en Maurice kwamen oppassen. Wij gingen namelijk uit eten met Marije en Aloys (heerlijk was het!).

Tot Dain's grote plezier ging Maurice tekenen. En laat hij dat nou net heeeeeeeeeeeeeellll goed kunnen. Wij hadden Maurice al gevraagd om iets te tekenen voor de verjaardag van Dain en dat heeft hij geweldig gedaan zoals jullie inmiddels misschien wel weten... Maar uiteraard was zijn creativiteit niet meer te stoppen en ging hij nog even door. Resultaat:




Anyway...vrijdagavond werd hij ook nog eens ingehuurd door onze kleine directeur. Dain wil namelijk als we gaan tekenen altijd twee dingen maken: een zonnetje en Bami! Vraag me niet waarom...misschien een stiekem verlangen naar Bali??? Ik kan je nu in ieder geval melden dat 'Ries' de mooiste bak Bami ooit voor hem heeft getekend. Hij was helemaal blij. "Ries mooi teken mama!"
Maareh...hoe ga ik dat nou doen de volgende keer...de tijd dat ik weg kwam met een vaag kommetje met een paar slingertjes erin is nu toch echt voorbij...Thanks Maurice ;-)
Oh ja, Maurice maakt niet alleen kindertekeningen in opdracht. Hij heeft een supergave eigen stijl en maakt de mooiste (grote en kleine) schilderijen en muurschilderingen. Check er een paar op zijn Hyves als je het leuk vindt. Hij werkt namelijk ook in opdracht! Leuk ideetje voor de kerst???

0 reacties, klik hier: